Ελλάδα

Ανακοίνωσε ΜακΚόλουμ η Εφές

Ένας εκ των βασικών στόχων του Ολυμπιακού για τη θέση του πλέι μέικερ, ο Ερικ ΜακΚόλουμ συμφώνησε και ανακοινώθηκε από την Αναντολού Εφές για 1+1 χρόνια.

Άλλος ένας παίκτης από την λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του ξένου πλέι μέικερ κατέληξε σε άλλη ομάδα, καθώς ο Ερικ ΜακΚόλουμ, συμφώνησε με την Αναντολού Εφές για 1+1 χρόνια. Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, θα συνεχίσει έτσι την καριέρα του στην Τουρκία και από την Γαλατάσαραϊ με την οποία έκλεισε φέτος τη σεζόν, μετακομίζει στην Αναντολού Εφές του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Την είδηση, μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ και λίγο αργότερα η τουρκική ομάδα τον ανακοίνωσε. Ο Ολυμπιακός, είχε κάνει πρόταση για την ίδια χρονική διάρκεια στον παίκτη και περίμενε την απάντησή του, αλλά όπως φαίνεται έχασαν την… κούραση της υπογραφής του και πλέον στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις παικτών. Κάποιες πληροφορίες χθες ανέφεραν πως του κατέθεσαν υψηλότερη οικονομικά πρόταση, αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, με αποτέλεσμα ο πρώην παίκτης των Απόλλων Πατρών και Πανιωνίου να επιλέξει την Εφές.

Πέρυσι, ο ΜακΚόλουμ είχε 13,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,1 ασιστ με την Γαλατάσραϊ σε 12 παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x