NBA

«Έκοψαν» Μπριμά και Περάντες οι Σπερς

Παρελθόν από τους Σπερς αποτελούν οι Αμίντα Μπριμά και Λόντον Περάντες, καθώς η ομάδα του Σαν Αντόνιο ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους δύο αθλητές.

Δε θα συνεχίσουν την καριέρα τους στους Σπερς οι Αμίντα Μπριμά και Λόντον Περάντες. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Σαν Αντόνιο, οι δύο παίκτες «κόπηκαν» από το ρόστερ των «σπιρουνιών».

Ο Μπριμά είχε δηλώσει συμμετοχή στο περασμένο ντραφτ, όμως ο 23χρονος σέντερ δεν επιλέχθηκε από κάποια ομάδα. Αγωνίστηκε με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς στο Σάμερ Λιγκ και στη συνέχεια υπέγραψε με τους Σπερς για να λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας. Εν τέλει, όμως, δεν κατάφερε να τους πείσει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Παρόμοια είναι και η διαδρομή του Περάντες, καθώς ο 23χρονος πόιντ γκαρντ είχε επίσης δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ, χωρίς όμως να τον επιλέξει κάποιος σύλλογος. Αγωνίστηκε στο Σάμερ Λιγκ με τους Μαϊάμι Χιτ και στη συνέχεια συμφώνησε με τους Σπερς για να είναι παρών στην προετοιμασία της ομάδας, χωρίς όμως να μείνει περαιτέρω στην ομάδα.

Πλέον, το ρόστερ των «σπιρουνιών» αποτελείται από 17 παίκτες.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x