Euroleague

«Έκοψε» δύο Αμερικανούς ο Αταμάν από τη Γαλατά!

Χωρίς τους Ρας Σμιθ και Τζάστιν Ντέντμον θα αντιμετωπίσει η Γαλατασαράι την Νταρουσάφακα, ύστερα από απόφαση του Εργκίν Αταμάν, με τις φήμες να θέλουν τους δύο Αμερικανούς στην πόρτα της… εξόδου!

Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς στη Γαλατασαράι! Μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε -μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις- να αφήσει εκτός ομάδας τους Ρας Σμιθ και Τζάστιν Ντέντμον!

Σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας, ο έμπειρος κόουτς δεν είναι ευχαριστημένος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις και των δύο Αμερικανών και έτσι είναι πολύ πιθανό η «τσιμπόμ» να προβεί στη λύση της συνεργασίας μαζί τους, με τη διοίκηση της ομάδας να παίρνει την τελική της απόφαση το αργότερο μέχρι την Τρίτη (22/11).

Πάντως, εάν γίνει κάτι τέτοιο και η Γαλατά προχωρήσει στην αντικατάστασή τους, δεν θα μπορεί να δηλώσει τους νεοαποκτηθέντες παίκτες στην Ευρωλίγκα για τις επόμενες 30 ημέρες, εξαιτίας της σχετικής τιμωρίας-απαγόρευσης που της επιβλήθηκε πρόσφατα από τη διοργανώτρια αρχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x