Ευρώπη

«Έκοψε»… Κούζμιτς ο Τζόρτζεβιτς

Οκτώ παίκτες έκοψε από την προεπιλογή της Σερβίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ανάμεσά τους τον Κούζμιτς και τον Κέσελ.

Σε 16 από 24 μείωσε τους παίκτες της προεπιλογής της Σερβίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πλάβι» αποφάσισε να «κόψει» επτά παίκτες, ανάμεσά τους τον Όγκνιεν Κούζμιτς που ο ίδιος έφερε στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Μάρκο Κέσελ του Λαυρίου και άλλοτε του Ολυμπιακού. Την ίδια τύχη είχαν και οι Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Βασίλιε Μίτσιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς και Βλάντιμιρ Στίματς.

Αυτοί που θα είναι στην προετοιμασία και από τους οποίους θα προκύψει η δωδεκάδα είναι οι: Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), Στέφαν Γιόβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Στέφαν Μάρκοβιτς (Μάλαγα), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Νεμάνια Νέντοβιτς (Μάλαγα), Μάρκο Γκούντουριτς (Ερυθρός Αστέρας), Ράντε Ζάγκορατς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς (Ερυθρός Αστέρας), Νίκολα Κάλινιτς (Φενέρμπαχτσε), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Νεμάνια Μπιέλιτσα (Τίμπεργουλβς), Μίλαν Μάτσβαν (Αρμάνι Μιλάνο), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Σπερς), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός) και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Παναθηναϊκός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x