Ελλάδα

Εκπληκτικές στιγμές για Διαμαντίδη: Όλο το ΟΑΚΑ του τραγούδησε «Χρόνια Πολλά» και έκπληξη με τούρτα!

Ακόμα μία εκπληκτική στιγμή αποθέωσης, αναγνώρισης και λατρείας προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη! Στο τέλος του αγώνα με τον Άρη όλο το ΟΑΚΑ του τραγούδησε τα «Χρόνια Πολλά», ενώ είχε ετοιμαστεί και τούρτα

Την ιδιαίτερη αγάπη που έχουν προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη έδειξαν για ακόμα μια φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, στον οποίο ο «Εξάστερος» έκανε το 2-0.

Με την ολοκλήρωση του ματς, όλο το γήπεδο άρχισε να τραγουδάει το γνωστό τραγούδι γενεθλίων («Να ζήσεις Δημήτρη και χρόνια πολλά»), αφού σήμερα η ζωντανή ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού κλείνει τα 36 του χρόνια, κάτι φυσικά που δεν περίμενε ο ίδιος ο αρχηγός του «τριφυλλιού», αρχίζοντας να χαμογελά αμήχανα και να απολαμβάνει τις ευχές των φίλων της ομάδας.

Μάλιστα, δείχνοντας ότι το «έγκλημα» ήταν... οργανωμένο, εκπρόσωποι από τη «Θύρα 13» είχαν ετοιμάσει και τούρτα με κεράκια με τον αριθμό της ηλικίας του «Μήτσου» (36), με τον Διαμαντίδη να τα σβήνει, εμφανώς πολύ χαρούμενος από την έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι «πράσινοι» οπαδοί.


diamantidis tourta από MotionCrew

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x