Ευρώπη

«Έκραξε» τον κόσμο της Φενέρ ο Ομπράντοβιτς (video)

Σκληρή κριτική στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την απουσία τους από το ντέρμπι με την Αναντολού Εφές άσκησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν δυσαρεστήθηκε τόσο από την ήττα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ από την Αναντολού Εφές, αλλά τα πολλά κενά καθίσματα στο γήπεδο. Σε δηλώσεις του στην τουρκική τηλεόραση ο Σέρβος τεχνικός δεν δίστασε να ασκήσει σκληρή κριτική στον κόσμο της ομάδας του.

«Η Φενέρ έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final Four. Το παιχνίδι ήταν Κυριακή στις 19:00 και περίμενα πολύ περισσότερο κόσμο να έρθει να μας χειροκροτήσει για την επιτυχία μας. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν εδώ. Για μένα είναι αδύνατο να καταλάβω γιατί δεν ήρθαν. Είναι κάτι που θα το κρατήσω μέσα στην καρδιά μου. Με στενοχωρεί πολύ. Αυτά που έλεγαν για 25 εκατομμύρια φιλάθλους φαίνεται πως ήταν μόνο… ιστορίες. Δεν είναι πραγματικότητα», δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο «Ζοτς».

Παράλληλα, τα έβαλε και με τη διαιτησία. «Είδα το διαιτητή στη μια πλευρά του γηπέδου μετά από μια δύσκολη φάση να καταφεύγει στο instant replay, ενώ αμέσως μετά σε μια αντίστοιχη φάση έδωσε την μπάλα στην Εφές. Σαν ομάδα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο σεβασμό. Δεν θέλω να μιλώ για τη διαιτησία, αλλά είμαι απογοητευμένος για έναν άνθρωπο που ήθελε να κρίνει τον αγώνα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x