NBA

Εξαιρετικό deal και με Γουέστ οι Γουόριορς!

Νέα ενίσχυση στην φροντ λάιν για τους «πολεμιστές» που έκαναν δικό τους τον Ντέιβιντ Γουέστ! Δείτε την... εξαιρετική συμφωνία που έκλεισαν.

Ισχυροποιούνται κι άλλο οι Γουόριορς. Μετά τους Ντουράντ-Πατσούλια (κι ενώ έχασαν Μπαρνς-Μπόγκουτ), οι πολεμιστές έκαναν δικό τους ΚΑΙ τον Ντέιβιντ Γουέστ.

Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ συμφώνησε για ένα χρόνο με τον 36χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ έναντι μόλις 1.3 εκατ. δολαρίων! Ουσιαστικά ενισχύθηκαν με έναν αξιόπιστο παίκτη, με πλούσια εμπειρία και δεδομένες δυνατότητες, πληρώνοντας... σχεδόν τίποτα κι ενώ χθες πήραν τον Γεωργιανό σέντερ, στον οποίο θα καταβάλουν για μια σεζόν λιγότερα από 3 εκατ.!

Ο Γουέστ (2,06μ.) αγωνίστηκε πέρσι στους Σπερς, ερχόμενος από τον πάγκο και προσφέροντας κατά μέσο όρο 7.1 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Αμερικανός άσος είχε «πετάξει» πάνω από 10 εκατ. προκειμένου να πάρει μεταγραφή στο Σαν Αντόνιο και να διεκδικήσει το πρώτο του δαχτυλίδι. Του χρόνου θα έχει νέα ευκαιρία στους Γουόριορς, με αυξημένες πιθανότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x