Ελλάδα

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με ΚΕΔ

Έντονα παράπονα από τις απαντήσεις που πήραν από την ΚΕΔ για τη διαιτησία του ημιτελικού του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό Supefoods, έχουν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ένα ακόμα… ημίχρονο του ημιτελικού κυπέλλου Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Superfoods παίχτηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΕΔ. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, πήγε στην κλήρωση των διαιτητών για να εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία των Σχινά, Μάνου και Καρακατσούνη και οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν ακόμα πιο… έξαλλοι με αυτά που άκουσαν από τα μέλη της επιτροπής.

Αρχικά, όπως λένε από τον Ολυμπιακό, αντί να τιμωρήσουν τους διαιτητές για τα σφυρίγματά τους στο ντέρμπι, όρισαν (!) τον ρέφερι, Τάσο Μάνο, στο παιχνίδι Προμηθέας Πατρών-Παναθηναϊκός Superfoods, απόφαση που στον Πειραιά την χαρακτηρίζουν… απίστευτη. Ο κ. Σταυρόπουλος, μοίρασε πέντε DVD με τις δεκατέσσερις φάσεις εναντίον του Ολυμπιακού στα ισάριθμα μέλη της Επιτροπής, λέγοντάς τους: «αφήσατε με μεθοδεύσεις τον ημιτελικό χωρίς διαιτητή Ευρωλίγκας». Η απάντηση που πήρε από την ΚΕΔ ήταν πως έγιναν προσπάθειες με τη FIBA να αλλάξουν κάποιοι διαιτητές που έπαιζαν Τσάμπιονς Λιγκ, αλλλα δεν κατέστη δυνατό.

Το χειρότερο όλων για τον Ολυμπιακό, είναι πως η ΚΕΔ έκρινε πολύ καλή τη διαιτησία του αγώνα και πως δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Σε ότι αφορά τη τελευταία φάση με το φάουλ που σφυρίχτηκε στον Μάντζαρη ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έφευγαν στον αιφνιδιασμό, οι άνθρωπο της ΚΕΔ απάντησαν: «Είναι οριακή φάση. Αν δε σφυριζόταν φάουλ, θα έβγαζε DVD ο Παναθηναϊκός», ατάκα που εξόργισε τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x