Ελλάδα

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία!

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με την ΑΕΚ εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, εκφράζοντας την έντονη δυσφορία του. Τι καταλογίζουν οι πράσινοι στους ρέφερι. «Καυτό» υστερόγραφο με την φάση στα 0,9''!

Την έντονη δυσφορία του για τη διαιτησία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ανεχθεί ανάλογη κατάσταση στο μέλλον.

Οι πράσινοι… τα βάζουν κυρίως με τον Χριστοδούλου, αλλά κι εν γένει με τη «συμπεριφορά» των τριών ρέφερι, κάνοντας λόγο για «στοχοποίηση» των Ραντούλιτσα-Καλάθη (που φορτώθηκαν με τρία φάουλ και τεχνική ποινή ο δεύτερος).

Μάλιστα, στο τριφύλλι εκφράζουν την απορία τους για τα τελευταία 0,9'' όπου το χρονόμετρο κόλλησε, ο Κούπερ σούταρε... άνετος από τα 6,75 εκτός χρόνου, αλλά τίποτα εξ' αυτών δεν καταλογίστηκε.

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη δυσφορία της για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ και ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να μείνει απαθής σε κακές αποφάσεις ενός διαιτητή που είναι τόσο έμπειρος.

Το πλέον απαράδεκτο είναι ότι ο συγκεκριμένος έμπειρος διαιτητής έχει επαναλαμβανόμενες κακές αποφάσεις σε βάρος μας.

Επίσης, η στοχοποίηση του Ραντούλιτσα σε κάθε αγώνα αλλά και η ευκολία με την οποία χρεώνεται με τεχνική ποινή ο Καλάθης, όταν σε διαμαρτυρίες αντιπάλων οι διαιτητές γυρίζουν την πλάτη, είναι στοιχεία που προκαλούν έντονο προβληματισμό.

ΥΓ: Είδαμε το πώς σε 0,9 δευτερόλεπτα μπορούν να συμβούν δύο φάσεις και μάλιστα έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x