NBA

Έξαλλος με Πατσούλια ο Πόποβιτς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς σε δηλώσεις του, υποστήριξε πως ο Ζάζα Πατσούλια χτύπησε επίτηδες τον Καουάι Λέοναρντ, ενώ… θυμήθηκε τις προηγούμενες φορές που ο Γεωργιανός πρωταγωνίστησε σε «βρώμικες» φάσεις.

Ξέσπασε κατά του Ζάζα Πατσούλια ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο προπονητής τον Σαν Αντόνιο Σπερς, αφού ενημέρωσε πως ο Καουάι Λέοναρντ δεν θα παίξει στο δεύτερο ματς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο Γεωργιανός σέντερ χτύπησε επίτηδες τον σούπερ σταρ της ομάδας του, ενώ θυμήθηκε τις προηγούμενες φορές που είχε πρωταγωνιστήσει σε «βρώμικες» φάσεις.

«Δείτε το ιστορικό που έχει και σκεφτείτε τι σημαίνει για μία ομάδα αυτό που έκανε χθες. Πρόκειται για ένα close-out που η λίγκα έχει απαγορεύσει εδώ και χρόνια. Ο Καουάι δεν θα είναι στο παιχνίδι. Θέλετε να ξέρετε πώς νιώθουμε; Θέλετε να ξέρετε αν αυτό μείωσε τις πιθανότητές μας; Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη, ίσως, ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω τι θα γίνει στην Ανατολή.

9.5/10 ανθρώπους πιστεύουν ότι οι Ουόριορς θα νικήσουν τους Σπερς. Παίξαμε πολύ καλά στην regular season, όπως και στα πλέι οφ και βελτιωνόμαστε. Ήμασταν 23 πόντους μπροστά από τους Ουόριορς, και ο Καουάι τραυματίζεται με αυτόν τον τρόπο. Θέλετε να μάθετε πώς νιώθουμε; Έτσι νιώθουμε»
, ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x