Ελλάδα

Έξαλλος ο Πασκουάλ, παίρνει μέτρα

Τον… άλλο Τσάβι Πασκουάλ θα δουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, καθώς ο Καταλανός τεχνικός είναι έντονα δυσαρεστημένος με την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Μια ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό όμως που δεν άρεσε καθόλου στον Τσάβι Πασκουάλ ήταν η κάκιστη αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι σε κακή κατάσταση, οι «πράσινοι» όχι απλώς απώλεσαν την ευκαιρία για ένα σημαντικό «διπλό», αλλά παρουσίασαν πολύ κακό πρόσωπο. Έπαιξαν χωρίς μυαλό και διάθεση με αποτέλεσμα όχι απλώς να ηττηθούν, αλλά να επιστρέψουν με ένα -15 (72-57) που μπορεί να παίξει ρόλο στη συνέχεια.

Ο Καταλανός προπονητής ήταν έξαλλος με την εμφάνιση των παικτών του και δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Σήμερα, στην επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις (η αποστολή γύρισε χθες απόγευμα από τη Βαρκελώνη) αναμένεται οι «πράσινοι» να δουν το άλλο πρόσωπο του Πασκουάλ, ο οποίος θα τους κάνει έντονες παρατηρήσεις και θα πάρει τα μέτρα του για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Άλλωστε το προσεχές διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, μιας και μετά τον αγώνα της Δευτέρας στο Λαύριο υπάρχει την Παρασκευή το ματς με τη Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ και δυο μέρες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x