Ευρώπη

Έξαλλος ο Τρινκιέρι: «Ντροπή, αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ!»

Σε έξαλλη κατάσταση λόγω της διαιτησίας ήταν ο Αντρέα Τρινκιέρι, μετά την ήττα της Παρτίζαν από τον Ερυθρό Αστέρα, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Σερβίας.

Τον μεγάλο εκνευρισμό του για τους διαιτητές, μετά την ήττα της Παρτίζαν από τον Ερυθρό Αστέρα στον πρώτο τελικό του σερβικού πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», ο οποίος αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές στην αρχή της τέταρτης περιόδου, άφησε αιχμές για τους ρέφερι, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι, καθώς δεν λειτουργούσε σωστά ο κλιματισμός και έτσι η «Αλεξάνταρ Νίκολιτς» θύμιζε περισσότερο… σάουνα, παρά γήπεδο.

«Εάν υπάρχει κάποιο πρόστιμο, να μου το φέρετε να το πληρώσω. Αλλά, οι τελικοί θα πρέπει να κρίνονται από τους παίκτες και όχι από κάποιους, που ενώ πρέπει να είναι δίκαιοι, θέλουν να θεωρούνται σταρ. Δεν είναι η πρώτη μου χρονιά ως προπονητής, αλλά δύο τεχνικές ποινές σε δύο δευτερόλεπτα, επειδή είπα ότι δεν ήταν φάουλ; Είναι ντροπή, αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ. Οι αντίπαλοι εκτέλεσαν 42 βολές και είναι πάρα πολλές», δήλωσε αρχικά ο Αντρέα Τρινκιέρι και πρόσθεσε:

«Ξέρω πότε υπερβάλλω. Δουλειά μου είναι να εργάζομαι στο έπακρο. Και όταν υπερβάλλω το παραδέχομαι, αλλά σήμερα… Σήμερα δεν δούλευε ο κλιματισμός; Κανείς δεν μου είπε κάτι… Είναι δύσκολο για τους παίκτες, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εάν ιδρώσω εγώ, θα είμαι χαρούμενος γιατί θα χάσω 300 γραμμάρια, αλλά αυτό δεν είναι καλό για τους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x