NBA

Έξαλλος ο Χάρντεν με ΜακΧέιλ: «Είναι γελοίος!»

Ο Τζέιμς Χάρντεν έδωσε σκληρή απάντηση στο σχόλιο του επί τριάμισι χρόνια προπονητή του στους Ρόκετς, Κέβιν ΜακΧέιλ, πως δεν είναι ηγέτης.

Δεν άφησε να πέσει κάτω ο Τζέιμς Χάρντεν η σκληρή κριτική που άσκησε σε βάρος του ο Κέβιν ΜακΧέιλ. Ο θρύλος των Σέλτικς και επί τριάμισι χρόνια προπονητής του «μούσια» στους Ρόκετς τόνισε πως δεν έχει ηγετικά χαρακτηριστικά προκαλώντας την αντίδρασή του.

«Είναι γελοίος (μτφ: he is a clown)», είπε ο Χάρντεν και πρόσθεσε: «Έκανα ό,τι μου ζήτησε, προσπάθησα να είμαι ηγέτης της ομάδας από την πρώτη μου μέρα στο Χιούστον και εκείνος τώρα βγαίνει στην τηλεόραση και προσπαθεί να με υποβαθμίσει, ενώ ποτέ δεν μου δίδαξε τίποτα. Μπορείτε να ρωτήσετε τους πάντες στην ομάδα για να σας πουν πόσο σκληρά δούλεψα για να βελτιωθώ σαν παίκτης και σαν ηγέτης. Αυτό που έκανε ο ΜακΧέιλ δείχνει το χαρακτήρα του».

Μάλιστα, θεωρεί πως ο ΜακΧέιλ είναι ακόμη πικραμένος από την απόλυσή του το Νοέμβριο του 2015. «Σίγουρα παίζει ρόλο γι’ αυτά που είπε. Εγώ δεν είχα σχέση με την απόλυσή του, απλώς κάνω τη δουλειά μου. Όταν ήταν εδώ μου έλεγε πρόσωπο με πρόσωπο πόσο σπουδαίος παίκτης είμαι και πόσο τυχερός είναι που με έχει στην ομάδα και τώρα, λίγα χρόνια μετά, τα αναιρεί. Αυτό δείχνει ποιος είναι στην πραγματικότητα. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Δεν λέω πράγματα για άλλους πίσω από την πλάτη τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x