Ευρώπη

Εξετάζει ΝΒΑερς η Λαμποράλ

Μετά την αποχώρηση των Μάικ Τζέιμς για τον Παναθηναϊκό και Ντάριους Άνταμς για την Κίνα, η περιφερειακή γραμμή της Λαμποράλ έχει αποδυναμωθεί και εξετάζει δύο περιπτώσεις παικτών από το ΝΒΑ.

Η Λαμποράλ δέχθηκε ισχυρό πλήγμα στην περιφέρεια της μετά την αποχώρηση των Μάικ Τζέιμς και Ντάριους Άνταμς. Μετά την απόκτηση του Γάλλου Ροντρίγκ Μπομπουά, οι Βάσκοι έχουν στο στόχαστρο τους δύο παίκτες προερχόμενους από το ΝΒΑ.

Νούμερα ένα στόχος των Βάσκων είναι ο Μπράις Κότον ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Φοίνιξ Σανς και Μέμφις Γκρίζιλς. Για τον Αμερικάνο γκαρντ έχει δείξει ενδιαφέρον και η Γραν Κανάρια, βλέποντας στο πρόσωπο του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κέβιν Πάνκος, ωστόσο φαίνεται πως η περίπτωση δεν θα προχωρήσει. Οι Βάσκοι έχουν κάνει την προσφορά τους στον 23χρόνο πρώην ΝΒΑερ, όμως υπάρχει οικονομική διαφορά και η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Σε περίπτωση που στραβώσει η απόκτηση του Μπράις Κότον, η Λαμποράλ έχει ως εναλλακτική λύση εκείνη του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στους Μπρούκλιν Νετς και είχε κατά μέσο όρο 7.6 πόντους και και 4.7 ασίστ σε 78 παιχνίδια.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x