Ελλάδα

«Εξετάζει Σενγκέλια ο Παναθηναϊκός»

Την περίπτωση του Τόρνικε Σενγκέλια της Λαμποράλ Κούτσα φέρεται να εξετάζει, για τη θέση «4», ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Ένα άλλο όνομα έπεσε στο… τραπέζι για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα παίζει στο «4» και θα διαθέτει περιφερειακό σουτ, με έναν Τούρκο δημοσιογράφο να αποκαλύπτει πως αυτός ένας εξ αυτών είναι ο Τόρνικε Σενγκέλια.

Ο 24χρονος φόργουορντ αγωνίζεται από το 2014 στη Λαμποράλ Κούτσα, ενώ τη χρονιά που πέρασε ήταν συμπαίκτης με τους νυν «πράσινους» Γιάννη Μπουρούση και Μάικ Τζέιμς. Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Γεωργίας είναι από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, καθώς διαθέτει πληθώρα κινήσεων, αλλά και έφεση στο σκοράρισμα.

Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα (έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν που πέρασε με τους Βάσκους), οπότε είναι άγνωστο το αν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Γεωργιανός φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη ομάδα της Βασκονίας, αλλά η περίπτωσή του δεν παρουσιάζει τεράστια δυσκολία και έτσι το deal αν υπάρχει... διάθεση, μπορεί να κλείσει γρήγορα.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο Σενγκέλια αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια φέτος, έχοντας κατά μέσο όρο 8,7 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα και σε μόλις 9 ματς, είχε 9,1 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.

Από 'κει και πέρα, όσον αφορά στην περίπτωση του Άιζακ Φότου, το «τριφύλλι» απλά τσέκαρε την περίπτωση του φόργουορντ της Νέας Ζηλανδίας και της Σαραγόσα, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει περισσότερο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x