Ελλάδα

Έξω, αλλά… μέσα ο Καλάθης

Μικροεχνολήσεις αισθάνθηκε στη σημερινή προπόνηση ο Νικ Καλάθης, που όμως δεν εμπνέεουν ανησυχία στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό, παρά την ταλαιπωρία με το ταξίδι στη Ρωσία και παρά το ότι ουσιαστικά μεταξύ Λοκομοτίβ Κουμπάν και Ολυμπιακού διεξήχθη μόλις μία προπόνηση, η σημερινή.

Αυτή, βέβαια, δεν την έβγαλε εξ' ολοκλήρου ο Νικ Καλάθης. Ο ομογενής γκαρντ αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους περονιαίους και κρίθηκε σκόπιμο να μην ολοκληρώσει το πρόγραμμα, προκειμένου να μην ρισκάρουν. Απ' το πράσινο στρατόπεδο δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του διεθνούς άσου -που φυσικά αποτελεί ηγετικό κομμάτι στα πλάνα του Σάσα Τζόρτζεβιτς- και θεωρείται δεδομένο πως θα παίξει στο ΟΑΚΑ, την Δευτέρα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο (sold out από τις προηγούμενες μέρες).

Άλλα προβλήματα, πέραν των γνωστών του Παππά και του Μποχωρίδη δεν υπάρχουν. Στο τριφύλλι έχουν... ξεχάσει το ματς Κυπέλλου στο ΣΕΦ με τους Πειραιώτες, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως θα 'ναι μια άλλη ιστορία το αυριανό ματς, στο οποίο φυσικά θέλουν να βγουν νικητές και να αποκτήσουν -για την ώρα- το πλεονέκτημα κατάληψης της πρώτης θέσης. Και παράλληλα, βεβαίως, να πλήξουν ξανά την ψυχολογία του Ολυμπιακού, νικώντας τον για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x