Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Έξωση σε ομάδα της Ρόδου και ρατσιστική επίθεση σε παίκτη

Ρατσιστική επίθεση στον Βασίλη Εκινέ καταγγέλλει η Καλλιθέα, με το σύλλογο της Ρόδου να υφίσταται προσωρινά έξωση από το γήπεδο που προπονείται.

Απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο. Η ομάδα της Καλλιθέας βρήκε κλειστές τις πόρτες του «Παλέ» κατά τη χθεσινή της προπόνηση, με την πληροφόρηση πως υπήρχε εντολή από το Δήμο να μην ξανανοίξει το γήπεδο για την ομάδα!

Όσα προηγήθηκαν, είναι ακόμη πιο τραγελαφικά. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το βράδυ της Δευτέρας, ένας εκ των παικτών της Καλλιθέας, ο Γιώργος Βασιλειάδης, ξεπέρασε τον καθιερωμένο χρόνο της προπόνησης και δέχτηκε τις παρατηρήσεις του φύλακα. Στη λογομαχία που ακολούθησε άνθρωποι της Καλλιθέας αναφέρουν πως ο φύλακας επιτέθηκε ρατσιστικά στον φόργουορντ της Καλλιθέας, Βασίλη Εκινέ.

Λίγο αργότερα, η καθαρίστρια του γηπέδου ενημέρωσε τον πρόεδρο Θανάση Σταμούλη, πως το γήπεδο δε θα ανοίξει ξανά για την Καλλιθέα. Ο δε αντιδήμαρχος, Δώρος Κωνσταντινίδης, φέρεται να είπε στον κύριο Σταμούλη τα εξής: «Θανάση να πάρεις την ομάδα σου και να φύγεις από το γήπεδο. Να μαζέψετε τα πράγματα σας και να φύγετε. Το γήπεδο κλείνει για σας».

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας τηλεφώνησε την επόμενη μέρα με το δήμαρχο, Φώτη Χατζηδάκο, που διαβεβαίωσε πως θα διευθετήσει το θέμα.

Ο σύλλογος της Καλλιθέας απέφυγε τελικά την έξωση, αλλά δεν θα αφήσει τη ρατσιστική επίθεση στον Εκινέ να περάσει έτσι και αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του φύλακα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x