Ευρώπη

Εκτός από ΑΕΚ και έχει... ΝΒΑ η Βοσνία

Πέρα από τους Μιλόσεβιτς και Άτιτς της ΑΕΚ, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς κάλεσε και τους ΝΒΑers, Τελέτοβιτς και Νούρκιτς, στην προεπιλογή της Βοσνίας για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Την προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας για την προκριματική φάση πριν τα… προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 ανακοίνωσε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Ήδη, η ΑΕΚ είχε γνωστοποιήσει πως σ’ αυτή κλήθηκαν οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Έντιν Άτιτς, ενώ στη λίστα που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (2/6), βρίσκονται ακόμη οι δύο ΝΒΑers, Μίρζα Τελέτοβιτς και Γιουσούφ Νούρκιτς, καθώς και οι δύο νατουραλιζέ Άλεξ Ρένφρο (Μπαρτσελόνα) και Ζακ Ράιτ (Μονακό), από τους οποίους θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο ο ένας, βάσει κανονισμού της FIBA.

Η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα γίνει στις 2 Ιουλίου, στο Σαράγεβο, με τους προκριματικούς αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 2-19 Αυγούστου, όπου στον όμιλο βρίσκονται οι Σλοβακία, Σουηδία και Αρμενία.

Αναλυτικά οι 24 της Βοσνίας:

Γκόρντιτς (Μπουντούτσνοστ), Τελέτοβιτς (Μπακς), Νούρκιτς (Μπλέιζερς), Κικάνοβιτς (Άλμπα Βερολίνου), Στιπάνοβιτς (Μπουγιουκτσεκμετσέ), Μιλόσεβιτς, Άτιτς (ΑΕΚ), Βράμπατς, Καραχότζιτς (Παρτίζαν), Αλμπίγιανιτς, Τάλιτς (Ιγκοκέα), Σουλεϊμάνοβιτς (Τσιμπόνα), Γκάγιτς (Πριμόρσκα), Χαλίλοβιτς (Σίμπενικ), Ρένφρο (Μπαρτσελόνα), Ράιτ (Μονακό), Μούσα, Λόντσαρ (Τσεντεβίτα), Λάζιτς (Ντιναμίκ), Γκέγκιτς (Μπάγερν), Πόλουτακ (Ζάμποκ), Σίκιρας (Φουενλαμπράδα), Μουράτοβιτς, Χάσαντιτς (Σλόμποντα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x