Αυτό αυτήν τη φορά αφορά τους παίκτες της Μπασκόνια, με τον Γιάνις Τίμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, να ενημερώνει, εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στους Βάσκους, αφού τα αρνητικά αποτελέσματα των κυπελλούχων Ευρώπης του 1996 τους αναγκάζουν να αφοσιωθούν στις συλλογικές τους υποχρεώσεις.

«Δυστυχώς, εμείς οι παίκτες της Ευρωλίγκας είμαστε σε μία κατάσταση στην οποία δεν θα έπρεπε ποτέ να βρισκόμαστε -όταν πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στον εργοδότη σου, από τον οποίο ζεις εσύ κι η οικογένειά σου και τη χώρα σου. Αυτό δεν έγινε με δική μας υπαιτιότητα και δική μας επιθυμία, αλλά είναι μία απόφαση που αφορά ευθέως εμάς τους ίδιους.

Στην Μπασκόνια, συζητήσαμε για την κατάσταση και δεδομένης της κακής εκκίνησης στο πρωτάθλημα και της αλλαγής προπονητής, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στις εθνικές ομάδες για αυτήν τη φάση των αγώνων. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη Λετονία στην προσπάθεια που θα κάνει για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πιστεύω θα τα καταφέρει, αλλά χωρίς εμένα», ήταν το σχετικό μήνυμα του Λετονού άσου.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ