Euroleague

«Έλιωσε» τη Ζαλγκίρις η Ρεάλ

Ήταν ντέρμπι όσο το επέτρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» με επιμέρους σκορ 21-6 στην 4η περίοδο έκαμψε την αντίσταση της Ζαλγκίρις στο Κάουνας, επικρατώντας 74-59 και έφτασε στο 13-5.

Μόλις για ένα δεκάλεπτο η Ρεάλ έπαιξε ως... Ρεάλ και τελικά αποδείχθηκε αρκετό ώστε να κάμψει με ευκολία την αντίσταση της Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 74-59 και παρέμειναν στη 2η θέση με ρεκόρ 13-5.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διατηρούσε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ένα ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 8 πόντους (41-33), ωστόσο η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αντεπιτέθηκε στην τρίτη περίοδο και με επιμέρους σκορ 20-12 έφερε την πλήρη ισορροπία στο σκορ (53-53).

Εκεί που όλα έδειχναν ένα συγκλονιστικό τελευταίο 10λεπτο, η άμυνα της Ρεάλ και ο Τόμπκινς που που πέτυχε τρία συνεχόμενα τρίποντα καθόρισαν το ματς, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 74-59, επιτρέποντας στους Λιθουανούς μόλις 6 πόντους.

Κορυφαίους για τους νικητές ήταν ο Αγιόν με 11 πόντους, 4 ασίστ, 2 ριμπάουντ κι άλλα 4 κερδισμένα φάουλ ενώ καθοριστικός ήταν ο Τόμπκινς με τα τρίποντά του στην τελευταία περίοδο. Για τους Λιθουανούς αυτός που διασώθηκε ήταν ο Λίμα με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x