Euroleague

Ελληνιάδης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την Ευρωλίγκα»

Ως την ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει την φετινή Ευρωλίγκα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο παλαίμαχος παίκτης των «ερυθρολεύκων», Σταύρος Ελληνιάδης.

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει το προβάδισμα στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Σταύρο Ελληνιάδη.

Ο παλαίμαχος παίκτης των «ερυθρολεύκων» φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 όπου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, ωστόσο το έργο του είναι εξαρχής δύσκολο καθώς έχει να αντιμετωπίσει και το κατάμεστο ΣΕΦ.
Παράλληλα πρόσθεσε πως ο Ολυμπιακός, βάσει της εικόνας που έχουν παρουσιάσει οι ομάδες μέχρι τώρα στη σεζόν, φαντάζει ως το
μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο:

-την κατάσταση των δύο ομάδων:
«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δυσχερέστερη θέση και χρειάζεται περισσότερο τη νίκη. Αυτό ωστόσο είναι πολύ δύσκολο μέσα στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σταθερή ομάδα, άσχετα από την εικόνα που είχε με την Μπαρτσελόνα. Βασίζεται σε όλους τους παίκτες του, και ο πλουραλισμός μαζί με την παρουσία του κόσμου του δίνει ένα πλεονέκτημα».

-το που θα κριθεί το αποψινό παιχνίδι:
«Σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν ρόλο οι μονάδες. Ο Ρίβερς έχει κάνει τρομερά ματς μέσα στο ΣΕΦ. Και αυτή είναι μία παράμετρος. Ο Παναθηναϊκός θα στηριχτεί πολύ στην ευστοχία του έξω από τη γραμμή των 6,75».

-την φετινή εικόνα του Ολυμπιακού:
«Ο Αγραβάνης όποτε του έχει ζητηθεί έχει προσφέρει. Παίζει με ψυχή και πάθος. Ο Ολυμπιακός έκανε την προσθήκη του Ουίλτζερ. Είναι καλή η εικόνα του Ολυμπιακού και όταν επιστρέψει ο Σπανούλης θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Έχει πιθανότητες ακόμα και να πάρει το τρόπαιο. Είναι το φαβορί για να το σηκώσει. Θα πάει σίγουρα στο final-4. Και με βάση την εικόνα των υπολοίπων ομάδων είναι το μεγάλο φαβορί να το πάρει. Και όταν επιστρέψει ο Τιλί, ο Σφαιρόπουλος θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει τι λείπει από την ομάδα».

-το αν θα ταίριαζε στον Μπιρτς ο Παναθηναϊκός:
«Θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό ο Μπιρτς. Χρειάζεται ένα παίκτη στους ψηλούς με αθλητικότητα κοντά στο καλάθι. Δεν μπορεί να κάνει αυτές τις κίνησεις ο Βουγιούκας ή ο Όγκαστ».

-το ποιες ομάδες είναι φαβορί για τον υποβιβασμό:
«Όλες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές κάτω από την 4η θέση. Θα βελτιωθεί και η εικόνα του Πανιωνίου σίγουρα. Και η Κύμη ενισχύεται. Όλοι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και οι λεπτομέρειες θα κρίνουν αυτούς που θα σωθούν. Ακόμα και ο Πανιώνιος μπορεί και θα το παλέψει παρά τα άσχημα έως τώρα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x