Euroleague

Ελπίδες για Λοτζέσκι, θεραπεία ο Πρίντεζης

Πιθανότητες να προλάβει το ματς του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΣΕΦ, έχει ο Ματ Λοτζέσκι, με τον Γιώργο Πρίντεζη να συνεχίζει τη θεραπεία του.

Ολοένα και ανεβαίνει ο Ματ Λοτζέσκι, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΣΕΦ.

Το τελευταίο διάστημα και αφού τα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων εξετάσεών του ήταν πολύ καλά, ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο προπονείται χωρίς προβλήματα με την υπόλοιπη ομάδα, μπαίνοντας κανονικά στις επαφές, ωστόσο η συμμετοχή του θα αποφασιστεί από τον «ερυθρόλευκο» κόουτς και τους συνεργάτες του.

Στο μεταξύ, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την Τρίτη (5/4) σε χαλαρούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την «ομάδα του στρατού» και την Τετάρτη (6/4) αναμένεται να ανέβουν περισσότερο οι… στροφές. Απών από το χαλάρωμα ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης αφού συνέχισε τη θεραπεία του λόγω της πελματιαίας απονευρωσίτιδας που τον ταλαιπωρεί από το ματς με τη Χίμκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x