Ευρώπη

Ένα βήμα από το repeat η Φενέρ, με εξωπραγματικό Μπογκντάνοβιτς!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπογκντάνοβιτς, η Φενέρ επικράτησε 86-80 στην παράταση της Μπεσίκτας και θέλει άλλη μία νίκη για το repeat στην Τουρκία. Δύο διακοπές και εκκένωση του γηπέδου έγινε στο ματς

Χάρη σε έναν εξαιρετικό και κομβικό Μπογκντάνοβιτς, η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε 86-80 στην παράταση της Μπεσίκτας, για να κάνει το 3-0 στους τελικούς και να θέλει πλέον άλλη μία νίκη για να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά της. Πολύ επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι, καθώς διεκόπη δυο φορές, ενώ 1:30’’ πριν το τέλος οι διαιτητές διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου.

Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα είχε το προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό, αλλά η αστοχία στις βολές κράτησε ζωντανούς τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι με τρίποντο του Μπογκντάνοβιτς στο 4’’ πριν τη λήξη έκαναν το 74-74. Στην τελευταία επίθεση, ο Βεϊσέλογλου αστόχησε για τους γηπεδούχους και έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Εκεί, καθάρισε την… μπουγάδα ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τους Βέσελι και Μαχμούτογλου να είχαν από 12 ο καθένας και τον Κώστα Σλούκα να προσθέτει 7 πόντους και 3 ασίστ. Νταμπλ-νταμπλ έκανε ο Ούντο με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ τους ίδιους πόντους είχε και ο Ντίξον. Από τους ηττημένους, έκανε ό,τι μπορούσε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι με 22 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 36-36, 54-53, 74-74 κ.α., 80-86 παρ.

Το τρίποντο της ισοφάρισης από τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x