Ευρώπη

Ένας NBAer στην ΤΣΣΚΑ

Την απόκτηση του NBAer Τζεφ Έιρς ανακοίνωσε επίσημα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος υπέγραψε δίμηνο συμβόλαιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Τζεφ Έιρς θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και υπέγραψε δίμηνο συμβόλαιο.

Ο 29χρονος σέντερ προς το παρόν είναι στην Αμερική, και το συμβόλαιό του θα τεθεί σε ισχύ όταν περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για το τουρνουά στην Κίνα.

Ο Έιρς έχει αγωνιστεί σε Μπλέιζερς, Ιντιάνα Πέισερς, Σαν Αντόνιο Σπερς (με τους οποίους στέφθηκε πρωταθλητής το 2014) και Κλίπερς.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε σε δηλώσεις του: «O Τζεφ είναι ένας αθλητικός ψηλός, που μπορεί να τελειώσει ιδανικά το πικ εν ρολ, να τρέξει στο παρκέ και έχει σπουδαία εμπειρία από το ΝΒΑ, παίζοντας σε ομάδες όπως οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς. Έκανε προετοιμασία με τους Σπερς πρόσφατα, οπότε είναι σε καλή κατάσταση. Ανυπομονούμε να τον προσθέσουμε στην ομάδα μας. Πρέπει να μάθει γρήγορα τα συστήματά μας όμως τόσο οι προπονητές και οι παίκτες είναι έτοιμοι να τον βοηθήσουν, για να ενταχθεί την ομάδα όσο πιο σύντομα γίνεται».

Από την μεριά του, ο Έιρς δήλωσε: «Πιστεύω πως είναι μία ιδανική κατάσταση για εμένα και η κατάλληλη στιγμή για να έρθω στην Ευρώπη. Έχω την ευκαιρία να παίξω για μία σπουδαία ομάδα και έναν σπουδαίο σύλλογο, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ανυπομονώ να έρθω και να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό στην ΤΣΣΚΑ και στην Euroleague. Ξέρω πολλούς παίκτες εκεί και πιστεύω πως μπορώ να ταιριάξω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x