Ελλάδα

Ένας… Αντετοκούνμπο για τον Ολυμπιακό

Την περίπτωση του Έι Τζέι Εντού, που έχει γεννηθεί στην Κύπρο από Νιγηριανό πατέρα και Φιλιππινέζα μητέρα και θυμίζει… Αντετοκούνμπο, εξετάζει ο Ολυμπιακός. Ενδιαφέρον και από Άρη, αλλά και Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του σε ό,τι καλό κυκλοφορεί στις νεαρές ηλικίες και δεν περιορίζεται εντός των τειχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Έι Τζέι Εντού. Πρόκειται για έναν 16χρονο ύψους 2,06μ. γκαρντ/φόργουορντ, που έχει γεννηθεί στη Μεγαλόνησο από Νιγηριανό πατέρα και Φιλιππινέζα μητέρα.

Η σωματοδομή του θυμίζει Αντετοκούνμπο, αφού είναι πολύ μακρύς και αθλητικός, ενώ παρά το μπόι του είναι ικανός με την μπάλα στα χέρια.

Ο ταλαντούχος άσος δεν κατέστη δυνατό να βγάλει κυπριακό διαβατήριο και έτσι μετακόμισε στην Αγγλία, όπου παίζει στην U16 του Μπρίστολ με την οποία κατέκτησε τον τίτλο όντας και MVP των τελικών. Η περίπτωση του Εντού είναι στα υπόψη ΚΑΙ της ΕΟΚ, αλλά και σε αυτά της Νιγηρίας και των Φιλιππίνων.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει ξεχωρίσει το ταλέντο του, καθώς ενδιαφέρον φημολογείται πως υπάρχει ΚΑΙ από τον Άρη, όπως και από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x