Ευρώπη

Ενημέρωση για τα εισιτήρια με τη Βενέτσια από την ΑΕΚ

Τους τρόπους που θα προσέλθουν στο γήπεδο της Βενέτσια οι φίλοι της ΑΕΚ, ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Ανακοίνωση-ενημέρωση για τους φίλους της ΑΕΚ που θα είναι στην «Pala Taliercio» για το ματς με τη Βενέτσια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια και θα πάνε μεμονωμένα στο γήπεδο θα μπουν από τις θύρες 2 και 3, ενώ από την άλλη όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ήδη τη θέση τους, δεν θα μπορέσουν να δουν την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, καθώς δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Η “Βασίλισσα” αγωνίζεται αύριο (Τρίτη, 17/10, 20:30 ώρα Ιταλίας) στη Βενετία με την πρωταθλήτρια Ιταλίας (Βενέτσια) για τη 2η αγωνιστική του BCL.

Η αναμέτρηση είναι σημαντική για την ομάδα μας και αντιλαμβανόμαστε και το ξεχωριστό ενδιαφέρον των οπαδών μας, οι οποίοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Ενημερώνουμε, ωστόσο, όλους όσοι μεμονωμένα έχουν παραλάβει εισιτήριο και προτίθενται να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να σπεύσουν στο γήπεδο οπωσδήποτε έως τις 19:00, ώρα Ιταλίας, καθώς θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος από την Αστυνομία της γείτονος. Η πρόσβαση θα πραγματοποιηθεί από τις Θύρες 2 και 3.

Όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο να μην προσέλθουν στο γήπεδο, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο “Pala Taliercio”
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x