Ελλάδα

Ενισχύθηκε με Σον Έβανς ο Ήφαιστος Λήμνου

Καλή προσθήκη για τον Ήφαιστο Λήμνου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του πάουερ φόργουορντ Σον Έβανς.

Επιστρέφει στο ελληνικό μπάσκετ ο πάουερ φόργουορντ Σον Έβανς, ο οποίος αγωνίστηκε το 2017 στο Λαύριο, αλλά και στο πρώτο μισό της περσινής περιόδου με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών. Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος Αμερικανός ανακοινώθηκε από τον Ήφαιστο Λήμνου, που έχει αποκτήσει ήδη τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Κώστα Γόντικα και Τόντρικ Γκότσερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ήφαιστου Λήμνου για την απόκτηση του Σον Έβανς:

«Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό παίκτη, Sean Evans, ο οποίος έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στο Λαύριο και στον Προμηθέα.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ -σέντερ ύψους 2.03- θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας που θα παίξει στη Λήμνο την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Αμερικανός παίκτης γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών και φοίτησε στο πανεπιστήμιο του St. John (NCAA). Την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στη BG Gottingen και την επόμενη χρονιά (2012-2013) στην ομάδα Idaho Stampede (NBDL), για να μετακομίσει στη Νότια Κορέα (2013-2014) και στην Anyang KGC.

Την επόμενη σεζόν (2014-2015) βρέθηκε στο Ισραήλ αρχικά για λογαριασμό της Hapoel Eilat για να πάει εν συνεχεία (την ίδια χρονιά) στη Hapoel Holon.

Την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στην Τουρκία (Sakarya BB), για να έρθει στη χώρα στα μέσα της σεζόν του 2017 για λογαριασμό του Λαυρίου.

Ξεκίνησε τη σεζόν 2017-2018 στον Προμηθέα Πάτρας, για να παίξει στη συνέχεια στη Boca Juniors και να ολοκληρώσει τη χρονιά στη Rabotnicki».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x