NBA

Ενοχλημένος ο Μουτόμπο με τον Μπιγιόμπο!

Ο Ντικέμπε Μουτόμπο μετά από κάθε του μπλοκ έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο στον αντίπαλό του, τώρα ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο κάνει ακριβώς το ίδιο.

Είναι και οι δύο από το Κονγκό και οι δύο παίζουν στην ίδια θέση και κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό σημαίνει, ότι και ο πανηγυρισμός είναι ο ίδιος.

Ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις, με πιο χαρακτηριστικές τις δύο τελευταίες για χάρη των τελικών της Ανατολής. Πέρα από το ταλέντο του που συζητιέται αρκετά, πλέον ο 23χρονος Κονγκολέζος έχει απασχολήσει τα μέσα εξαιτίας του ολόιδιου πανηγυρισμού του με του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Ντικέμπε Μουτόμπο.

Ο Μουτόμπο όπως φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε μετά το τελευταίο παιχνίδι των Ράπτορς με τους Καβαλίερς, έχει ενοχληθεί με τον Μπιγιόμπο.

«Πρέπει να του μιλήσω. Αυτό το καλοκαίρι θα τον δω στο Κονγκό και θα του μιλήσω ιδιαιτέρως. Αλλά ξέρετε κάτι; Είναι νέο παιδί, θα τον αφήσω να χαρεί τη δόξα. Ούτως ή άλλως με κάνει διάσημο», δήλωσε ο Μουτόμπο για τον νεαρό Κονγκολέζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x