Euroleague

Ένσταση κατέθεσε ο Παναθηναϊκός!

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο κατέθεσε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στην οποία ηττήθηκαν με 83-86.

Ένσταση κατά του κύρους του ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο κατέθεσε ο Παναθηναϊκός μετά τη λήξη της αναμέτρησης και το κυριότερο πριν κλείσει το φύλλο αγώνα από τους διαιτητές.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι στο 2:01 πριν από τη λήξη και ενώ είχαν σκοράρει, ο χρόνος κύλησε αδικαιολόγητα, αφού σε κάθε διακοπή στο τελευταίο δίλεπτο ο χρόνος πρέπει να σταματά όταν δεν υπάρχει εξέλιξη.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και μάλιστα, το ματς επανεκκίνησε στο 1:48 με την Αρμάνι να έχει την κατοχή της μπάλας και παρά το γεγονός ότι οι διαιτητές ότι εξέτασαν το συμβάν στη γραμματεία.

Η κίνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν είναι καθόλου αβάσιμη, καθώς όταν πρόκειται για λάθη της διαιτησίας που έχουν να κάνουν με τον χρόνο, τότε εξετάζεται πολύ πιο σοβαρά η υπόθεση και πολύ σωστά το «τριφύλλι» κατέθεσε την ένσταση πριν κλείσει το φύλλο αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x