Ελλάδα

Επανάληψη ή έκπληξη;

Ο Άρης υποδέχεται στο «Nick Galis Hall» τον Ολυμπιακό μία εβδομάδα μετά το μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος, με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ.

Το ίδιο ενδιαφέρον με το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, παρουσιάζει και το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών του κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, που κοντράρονται στις 18:30 (ΣΠΟΡ FM 94,6 και ΕΡΤ1) μία εβδομάδα μετά τη νίκη με σκορ 80-55 των «ερυθρόλευκων» για το πρωτάθλημα.

Ο Άρης, μετά την ήττα από την Βόννη για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή και με τη βοήθεια του κόσμου του να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν για πρόκριση στον τελικό όπως και πέρυσι. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα και να προκριθεί στον τελικό για να διεκδικήσει το πρώτο του τρόπαιο μετά από έξι χρόνια. Αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ αμφίβολος είναι και ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος πονάει στο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού και στα τελευταία ματς αγωνίζεται με ένεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x