Ελλάδα

Επεισόδιο Ζντοβτς με Μπράουν!

Μετά τον Κούπερ, ο Γιούρε Ζντοβτς είχε επεισόδιο ΚΑΙ με τον Τζέι Κόβαν Μπράουν στον πάγκο της ΑΕΚ στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου του αγών με την Κηφισιά.

Κάτι σαν… deja vu! Όλοι θυμούνται το επεισόδιο μεταξύ Γιούρε Ζντοβτς και του Ντι Τζέι Κούπερ στο ματς με τον Αρκαδικό, που τελικά οδήγησε στην αποχώρησή του από την ΑΕΚ.

Κάτι αντίστοιχο έγινε στον αγώνα με την Κηφισιά, αλλά με συμπρωταγωνιστή του Σλοβένου προπονητή τον Τζέι Κόβαν Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ αποσύρθηκε στις αρχές της δεύτερης περιόδου από τον Ζντοβτς, που του έβαλε τις φωνές οι οποίες ακούστηκαν σε όλο το γήπεδο. Ο Μπράουν κάθισε στον πάγκο και ο Ζντοβτς συνέχισε να τον «ψέλνει», όταν ο Αμερικανός αντιμίλησε. Ο κόουτς της ΑΕΚ έκανε στον παίκτη του νόημα να φύγει, ο Μαρκ Κάρτερ πήγε να ηρεμήσει τον συμπαίκτη του και ο Μπράουν τελικά κάθισε στην άκρη του πάγκου και δεν πήγε στα αποδυτήρια.

Ο 25χρονος άσος έμεινε εκτός πεντάδας στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, αλλά επέστρεψε σε αυτή με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου.

Μένει να φανεί αν και ποιες προεκτάσεις θα έχει το συγκεκριμένο επεισόδιο. Σημειώνεται πως η ΑΕΚ έχει δικαίωμα για μία ακόμη αλλαγή ξένου, τη στιγμή που στο ρόστερ της διαθέτει πέντε. Πάντως η χρησιμοποίηση του Μπράουν στο δεύτερο μέρος μαρτυρά πως το επεισόδιο θεωρείται ήδη λήξαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x