Γενικά

Επέλεξε Κίνα ο Μοτιεγιούνας!

Ούτε στο ΝΒΑ, ούτε στην Ευρώπη, αλλά στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας, όπως αποκάλυψαν οι Λιθουανοί!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αποφάσισε ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας!

Σύμφωνα με το «24sek», ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ έδωσε τα χέρια με την κινεζική Σαντόνγκ Γκόλντεν Σταρς, όπου θα αμείβεται με 2,5-3 εκατ. δολάρια ετησίως.

Έτσι, ο διεθνής Λιθουανός, ο οποίος αυτό το καλοκαίρι ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό, θα αγωνίζεται στην Κίνα τη νέα σεζόν και στην ομάδα όπου είναι προπονητής ο Αλεξάνταρ Κέσαρ, ο οποίος ήταν βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού τη διετία 2010-12.

Ύστερα, λοιπόν, από πέντε χρόνια, ο Μοτιεγιούνας θα αφήσει το ΝΒΑ, όπου τη σεζόν που πέρασε, φορούσε τη φανέλα των Πέλικανς, έχοντας κατά μέσο όρο 4,4 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Από 'κει και πέρα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ σκεφτόταν μέχρι πρότινος πολύ σοβαρά μία καλή πρόταση από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ προσπάθεια να τον αποκτήσει έκανε και η Ζαλγκίρις, με τον νέο τεχνικό της διευθυντή, Ρομπέρτας Γιαβτόκας, να κάνει το «ψηστήρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x