Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Επέστρεψε στον Δούκα ο Πέτρος

Την επιστροφή του Γιώργου Πέτρου, ύστερα από τρία χρόνια, ανακοίνωσε ο Δούκας.

Απτόητος συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Δούκας το φετινό καλοκαίρι. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Πέτρου, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Συλλόγου μας ανακοινώνει την απόκτηση-επιστροφή του Γιώργου Πέτρου. Ο 22χρονος γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από της Ακαδημίες του Γ.Σ. Χαλανδρίου και στην συνέχεια, παίρνοντας υποτροφία, κατάφερε να συνδυάσει τον αθλητισμό με τα μαθήματα στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Το 2012 πήρε μεταγραφή στην ομάδα των Μελισσίων, την φανέλας της οποίας φόρεσε για τρία χρόνια πριν επιστρέψει στην “οικογένεια” του Α.Σ.Ε.Δ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Α.Σ.Ε. Δούκα, ο Πέτρου τόνισε πως: «χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αγωνίζομαι και πάλι στον Δούκα. Ως μαθητής και μέλος της ομάδας, έζησα πολλές επιτυχίες, το ίδιο ευελπιστώ να γίνει και τώρα. Γνωρίζω πολύ καλά την διοίκηση, με αγαπάει και τους αγαπάω και γι’ αυτό θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο με προοπτικές για κάτι πολύ καλό και νομίζω πως θα βελτιωθώ πάρα πολύ μέσα απ’ αυτό, φυσικά πάντα με την βοήθεια του προπονητικού team και των συμπαικτών μου. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, το επίπεδο είναι υψηλό, νομίζω όμως πως η ομάδα μας θα ανταπεξέλθει γιατί έχει καλές μονάδες αλλά και εξαιρετικό κλίμα το οποίο είναι και το πιο βασικό. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχοντας υγεία, θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x