Ελλάδα

Έπιασε… δουλειά η Εθνική (pic)

Την πρώτη της επίσημη προπόνηση για το Ευρωμπάσκετ έκανε η Εθνική Ανδρών στο ΟΑΚΑ το πρωί. Άπαντες πλην Αντετοκούνμπο παρόντες.

Άρχισε κι επίσημα (μιας και αρκετοί διεθνείς προπονούνταν εδώ και μέρες στο ΟΑΚΑ) η προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί 5 με 20 Σεπτεμβρίου.

Ο Φώτης Κατσικάρης και οι συνεργάτες του έστρωσαν τους παίκτες στη σκληρή δουλειά για να εμφανιστεί η ελληνική ομάδα πανέτοιμη στο μεγάλο ραντεβού. Άπαντες ήταν παρόντες, με εξαίρεση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που θα ενσωματωθεί με ολιγοήμερη καθυστέρηση λόγω της συμμετοχής του στο ΝΒΑ Africa Game.

Οι 15 παίκτες που δίνουν το «παρών» είναι οι Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αθηναίου, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Στράτος Περπέρογλου, Γιώργος Πρίντεζης, Ζήσης Σαρικόπουλος, Κώστας Σλούκας και Βασίλης Σπανούλης.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο ΟΑΚΑ μέχρι και το επόμενο Σάββατο, όταν η αποστολή θα πετάξει για την Αμβέρσα και το πρώτο φιλικό, απέναντι στο Βέλγιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x