Ευρώπη

Επιβεβαιώνει την παραμονή στη Ρεάλ ο Ματσιούλις

Την πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει χρήση της σχετικής οψιόν και να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Γιόνας Ματσιούλις.

Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Γιόνας Ματσιούλις, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στον Τύπο της χώρας του και στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως το προπονητικό επιτελείο της Ρεάλ είναι απόλυτα ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες του και γι’ αυτό αναμένεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

«Κατακτήσαμε όλους τους τίτλους που διεκδικούσαμε, αλλά πιστεύω πως και εγώ τα πήγα καλά. Ειδικά, στα δύσκολα παιχνίδια, πιστεύω πως έκανα καλή δουλειά. Όμως, είναι ικανοποιημένοι και οι προπονητές με την απόδοσή μου, όπως μου είπαν ύστερα από μία συνάντηση που είχαμε. Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ανανεώσει το συμβόλαιό μου και γι’ αυτό δεν γίνεται να μην είμαι χαρούμενος», δήλωσε σχετικά στον Τύπο της Λιθουανίας ο Γιόνας Ματσιούλις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x