Ευρώπη

Επιβεβαίωσε για Ευρωμπάσκετ ο Σρέντερ!

Μετά τον Ντιρκ Νοβίτσκι και ο άλλος NBAer, Ντένις Σρέντερ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως θέλει να αγωνιστεί στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Αυξήθηκαν οι NBAer στην εθνική ομάδα της Γερμανίας. Μετά το «ναι» από το μεγάλο αστέρι Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Ντένις Σρέντερ, των Χοκς, επιβεβαίωσε πως θα βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ!

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα αγωνιστώ μαζί του», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των «γερακιών» για το γεγονός πως θα είναι συμπαίκτης με τον Νοβίτσκι, για να συμπληρώσει πως η απόφασή του όμως δεν έχει να κάνει με το «ναι» του αστέρα των Μάβερικς.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση με το εθνόσημο, με τον 21χρονο γκαρντ να καταλήγει πως θέλει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Φέτος στο NBA, ο Σρέντερ είχε μία καλή χρονιά στους Χοκς, όπου έπαιξε στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας κόντρα στους Καβαλίερς, έχοντας κατά μέσο 10 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x