Ευρώπη

Επιβεβαίωσε τις προτάσεις-μαμούθ σε Λάρκιν και Χάνγκα η Μπαρτσελόνα

Τις φήμες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει καταθέσει εξαιρετικές προτάσεις στους Σέιν Λάρκιν και Άνταμ Χάνγκα επιβεβαίωσε την Κυριακή (09/07) ο σύλλογος της Καταλονίας.

Στην επιβεβαίωση των φημών που θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει καταθέσει εξαιρετικά δελεαστικές προτάσεις προς τους Σέιν Λάρκιν και Άνταμ Χάνγκ, προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (09/07) ο σύλλογος της Καταλονίας.

Βάσει όσων ακούγονται η ισπανική ομάδα έχει καταθέσει προτάσεις-μαμούθ στους δύο παίκτες αφού λέγεται πως έχει προσφέρει 7.5 εκατομμύρια για τρία χρόνια στο Ούγγρο φόργουορντ, ενώ 6 εκατομμύρια για δύο χρόνια είναι η προσφορά στον αμερικάνο γκαρντ.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη δώσει τα χέρια και με τους δύο παίκτες, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό και την νέα σεζόν να αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Σίτο Αλόνσο.

Την τελευταία λέξη στην συγκεκριμένη ιστορία ωστόσο θα την πει η Μπασκόνια, μια και η ομάδα των Βάσκων έχει το δικαίωμα ως το βράδυ της Παρασκευής να «ματσάρει» την προσφορά της Μπαρτσελόνα και να διατηρήσει στο ρόστερ της τους δύο παίκτες, κάτι ωστόσο που την συγκεκριμένη στιγμή δεν μοιάζει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x