Ευρώπη

Επιβεβαίωσε τον Πέσιτς ο Ντιλέινι: «Το συμβόλαιο ήταν ένας από τους λόγους που δεν επέστρεψα»

Τα λεγόμενα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, αναφορικά με την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, επιβεβαίωσε ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Ένας από τους λόγους που δεν επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, για τις προπονήσεις, ήταν και η μη ανανέωση του συμβολαίου του, όπως ανέφερε ο Μάλκολμ Ντιλέινι, όπου ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Η συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου μου έγινε αρκετό καιρό πριν, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχα απαντήσει. Και οι άλλοι παίκτες πήραν όποια απόφαση ήταν καλύτερη για εκείνους και αυτό δεν με αφορά», έγραψε αρχικά στο Twitter ο Αμερικανός, ο οποίος στη συνέχεια πάντως παραδέχθηκε πως η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν ένας από τους λόγους που δεν επέστρεψε:

«Αυτός ήταν ένας από τους πολλούς λόγους που δεν επέστρεψα. Ας μην το κάνουμε, όμως, αποκλειστικά για το συμβόλαιο».

«Επίσης, κάτι σημαντικό από την στιγμή που μιλάμε για χρήματα. Δέχθηκα τη μείωση ύψους 70% στους τελευταίους δύο μισθούς, χωρίς να διαφωνήσω, όταν έφυγα. Άρα, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Αλλά, αυτά για σήμερα παιδιά», ανέφερε σε άλλο ένα «τιτίβισμά» του ο Ντιλέινι.

Στο μεταξύ, ο 31χρονος έριξε και το «καρφί» του στον πολύπειρο κόουτς: «Ερώτηση για όλους του αθλητές ακολούθους μου… Πώς μπορείς να απαντήσεις σε έναν προπονητή, ο οποίος λέει ότι σε σέβεται ως άνθρωπο, αλλά όχι ως παίκτη;».







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x