Ελλάδα

«Επιβεβαιώθηκε το… γαυροσύστημα»

Καυστική ανακοίνωση για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες τονίζουν ειρωνικά ότι επιβεβαιώθηκαν οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου περί «γαυροσυστήματος».

Με ειρωνική διάθεση σχολίασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι «ερυθρόλευκοι» μιλούν για δικαίωση των δηλώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί ύπαρξης «γαυροσυστήματος» και «κόκκινης παράγκας» στο μπάσκετ.

Αφού τονίζουν, δε, ότι παρακάμφθηκε κατά πρωτοφανή τρόπο το δεδικασμένο της πρώτης απόφασης, σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι «πενήντα μέρες ήταν αρκετές για να πεισθεί το Β’ τμήμα ότι ο Παναθηναϊκός έπεσε θύμα δικαστικής πλάνης από το Γ’».


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με τη σημερινή του απόφαση, το ΑΣΕΑΔ επιβεβαίωσε πανηγυρικά τις πρόσφατες δηλώσεις του έκπτωτου Δ. Γιαννακόπουλου για την ύπαρξη «γαυροσυστήματος» και «κόκκινης παράγκας» στον αγνό και αμερόληπτο χώρο της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Χωρίς να έχει μεσολαβήσει κανένα απολύτως νέο στοιχείο ή ισχυρισμός και κρίνοντας βάσει των ίδιων νόμων και κανονισμών, το Β’ Τμήμα του ΑΣΕΑΔ αποφάσισε να ανατρέψει την προηγούμενη αμετάκλητη απόφαση του Γ’ Τμήματος του ίδιου δικαστηρίου (!), παρακάμπτοντας, κατά τρόπο πρωτοφανή στα χρονικά απονομής της αθλητικής δικαιοσύνης, το δεδικασμένο της πρώτης απόφασης σχετικά με την εφαρμογή συγκεκριμένης διάταξης του Κανονισμού της ΕΟΚ.

Φαίνεται, τελικά, ότι πενήντα πέντε μέρες ήταν αρκετές για να πεισθεί το Β’ Τμήμα του ΑΣΕΑΔ ότι η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός έπεσε θύμα δικαστικής πλάνης από το Γ’ Τμήμα του ίδιου δικαστηρίου.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

K.Α.Ε. Ολυμπιακός»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x