Ελλάδα

Ανακοίνωσε Τέπιτς ο ΠΑΟΚ

Ντύθηκε στ' ασπρόμαυρα κι επιστρέφει Ελλάδα! Ο Μιλένκο Τέπιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης του!

Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη βούλα ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε πως ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς και επιστρέφει Ελλάδα για δεύτερη φορά, μετά το πέρασμά του απ' τον Παναθηναϊκό (2009-2011).

Ο Σέρβος άσος, ύψους 2.02, είχε την χρονιά που μας πέρασε 6.9 πόντους στην Αδριατική Λίγκα και 8.7 πόντους στο Eurocup με την Παρτιζάν. Έπαιξε επίσης στην Ισπανία με την Σεβίλλη και την Λιθουανία με την Λιέτουβος Ρίτας.




Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΚΑΕ να επιβεβαιώσει την είδηση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Σέρβο καλαθοσφαιριστή Milenko Tepic για την σεζόν 2015-2016. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας με έναν παίκτη ποιότητας και μεγάλης εμπειρίας από το κορυφαίο επίπεδο.

Ο Milenko Tepic αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:20, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x