Ελλάδα

Στρέφεται σε Τεόντοσιτς ο Ολυμπιακός

Στην απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς στρέφεται για την θέση του βασικού πλέι μέικερ ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν πλέον «ζεστά» την επιστροφή του.

Μία επιστροφή που αναμφίβολα θα προκαλέσει αίσθηση φαίνεται πως θα επιχειρήσει να φέρεις εις πέρας ο Ολυμπιακός, μετά την αποτυχία του να φέρει πίσω τον Κώστα Σλούκα. Όπως είχε υπογραμμίσει το ρεπορτάζ του sprotfm.gr πριν την τελική έκβαση των συζητήσεων με τον Έλληνα γκαρντ, ένας εκ των βασικών εναλλακτικών στόχων είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά από τα μέσα της σεζόν, όταν και ολοκλήρωσε την παρουσία τους στους Λος Άντζελες Κλίπερς και αποφάσισε να απέχει ώστε να είναι δίπλα στην σύζυγό του για την γέννηση του παιδιού τους. Ο 32χρονος πλέι μέικερ, έχει για την ώρα επίσημη πρόταση μόνο από την Βίρτους Μπολόνια, αλλά δεν τον δελεάζει η συμμετοχή στο Eurocup. Οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει μπει πλέον δυναμικά στην διεκδίκηση της υπογραφής του, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της υπόθεσης και έχοντας παράλληλα κατά νου και άλλες περιπτώσεις πρωτοκλασάτων παικτών.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες οι συζητήσεις να μπουν σε πιο επίσημο επίπεδο, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ, έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την μεταγραφή. Από την πλευρά της ΚΑΕ, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για την παίκτη ο οποίος έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε σε μικρή ηλικία και του έδωσε την ευκαιρία της καθιέρωσης.

Το πολύ έγκυρο Eurohoops.net, πάντως προχωράει την υπόθεση ακόμα περισσότερο, αναφέροντας πως στον Τεόντοσιτς έχει προταθεί ήδη διετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά. Το δεδομένο, είναι πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και προχωρά για την απόκτηση του Σέρβου πλέι μέικερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x