NBA

Επισκέφτηκε Ουίλιαμς ο Μουτόμπο

Το ανθρώπινο πρόσωπο του έδειξε ο Ντικέμπε Μουτόμπο, που επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον νεαρό αθλητή του Μπέιζμπολ , Τάι Ουίλιαμς που τραυματίστηκε σοβαρά σε κολεγιακό αγώνα.

Πριν από μερικές μέρες σε αγώνα κολλεγιακού πρωταθλήματος, μπέιζμπολ μεταξύ Τζορτζτάουν και Σεντ Φράνσις, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα ο Τάι Ουίλιαμς και εκφράστηκαν φόβοι ακόμα και για την ικανότητά του να περπατήσει..
Ωστόσο η κατάσταση του αρχίζει να βελτιώνεται, καθώς πλέον μπορεί να μετακινήσει τα γόνατά του και το δεξί του πόδι καθώς και τα δάχτυλα του αριστερού του ποδιού.

Η βελτίωση αυτή όπως είναι λογικό του ανέβασε την ψυχολογία και σε συνδυασμό και με την επίσκεψη του παλαίμαχου σταρ του ΝΒΑ Ντικέμπε Μουτόμπο, ο νεαρός αθλητής πήρε για τα καλά τα πάνω του.
Μια επίσκεψη που ενδεχομένως να βοηθήσει και οικονομικά, καθώς η ξαδέλφη του τραυματισμένου παίκτη έχει ξεκινήσει καμπάνια για να συγκεντρώσει 40.000 δολάρια, ποσό που απαιτείται για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη και είναι κοντά στο στόχο, καθώς μέσα σε 12 μέρες έχει συγκεντρώσει ήδη 35.462 δολάρια.

Δείτε εδώ την φωτογραφία:Ζαρκαλής Δημήτρης




Επιμέλεια:Δημήτρης Ζαρκαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x