Ευρώπη

Επιστρέφει μετά από δυόμισι μήνες ο Λαουάλ!

Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, έπειτα από δυόμισι μήνες απουσίας λόγω της ρήξης μηνίσκου που είχε υποστεί, προανήγγειλε μέσω του Instagram ο σέντερ της Μπαρτσελόνα Σέιν Λαουάλ.

Επιστρέφει στα παρκέ ο Σέιν Λαουάλ.

Ο Νιγηριανός σέντερ είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου στον εντός έδρας αγώνα με την Ζαλγκίρις για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του TOP16 της Ευρωλίγκα (12 Φεβρουαρίου), υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και πλέον είναι έτοιμος για το comeback.

Όπως γνωστοποίησε μέσω του Instagram, ο 29χρονος άσος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και πλέον είναι σε θέση να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα, στο τελευταίο και κρισιμότερο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι, έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος θα έχει να διαχειριστεί τους Άντε Τόμιτς, Τζόι Ντόρσει, Σέιν Λαουάλ, Τζάστιν Ντόελμαν, Σαμάρντο Σάμιουελς, Αλέξανδρο Βενζέκοφ και τον άρτι επανακάμψα Λαουάλ για τις δύο θέσεις στη γραμμή των ψηλών.

Θυμίζουμε πως οι Καταλανοί βρίσκονται στο 2-2 με την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα και το εισιτήριο για την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, την ερχόμενη Τρίτη (26/4) στο Κρασνοντάρ.

Το post του Λαουάλ

I've been cleared to play ball. #2typesofkiller #clownsandsharks #eatwhatyoukill

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Shane AndOne Lawal (@shanelawal9) στις




Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x