Ευρώπη

Επιστρέφει ο Μίλιτσιτς στο μπάσκετ!

Τη μεταγραφή του Ντάρκο Μίλιτσιτς ανακοίνωσε ο πρόεδρος της σερβικής Μέταλατς. Ο πρώην σέντερ επιστρέφει στα παρκέ, ύστερα από απουσία περίπου τριών ετών από το μπάσκετ!

Τα γάντια του kick boxing κρεμάει ο Ντάρκο Μίλιτσιτς και πιάνει ξανά την πορτοκαλί μπάλα! Την επιστροφή-έκπληξη στα παρκέ του πρώην άσου του ΝΒΑ για λογαριασμό της σερβικής Μέταλατς, ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος της ομάδας.

Ο μόλις 29 ετών σέντερ είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά το Νοέμβριο του 2012 με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς, όμως τότε είχε ζητήσει την ελευθερία του από τους «Κέλτες» για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2013 είχε δηλώσει δημόσια πως αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Επιπλέον, τον περασμένο χειμώνα είχε ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην αθλητική του καριέρα, παίρνοντας μέρος σε επίσημους αγώνες kick boxing.

inner

Ωστόσο, πριν λίγες εβδομάδες είχε θεαθεί να πίνει μπύρες γυμνός σε ένα πάρτι, αποκαλύπτοντας το αγύμναστο σώμα του.

Δεδομένου ότι και τα τελευταία του χρόνια η πορεία του στο ΝΒΑ ήταν απογοητευτική, είναι απορίας άξιον αν μπορεί να συνεισφέρει οτιδήποτε θετικό, ύστερα από μια τέτοια μακρά αποχή, στη Μέταλατς. Πάντως, αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, αυτή θα είναι η δεύτερη ομάδα της πατρίδας του που θα φορέσει τη φανέλα της μετά τη Χέμοφαρμ, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x