NBA

Επιστρέφει στη δράση ο Κρις Μπος!

Ευχάριστα για τον Κρις Μπος. Ο σούπερ σταρ των Χιτ δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί έχοντας αφήσει πίσω του, αυτή τη φορά ελπίζουμε οριστικά, το πρόβλημα με τη θρόμβωση που τον ταλαιπώρησε.

Οκτώ μήνες μετά την αναγκαστική αποχώρησή του από τη δράση, ο Κρις Μπος επιστρέφει! Ο σούπερ σταρ των Χιτ ανακοίνωσε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ ελπίζοντας να έχει αφήσει οριστικά πίσω του το σοβαρό πρόβλημα θρόμβωσης στο αίμα που καθιστούσε το να αγωνιστεί επικίνδυνο ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.

«Είμαι έτοιμος να παίξω. Δούλεψα σκληρά και έκανα ό,τι μου είπαν οι γιατροί. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση», δήλωσε ο 32χρονος άσος.

Είναι ακόμη άγνωστο πότε οι Χιτ θα ανάψουν πράσινο στον Μπος να λάβει μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ είναι αμφίβολο αν θα αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας.

Στα τέλη της περασμένης περιόδου είχε ζητήσει από την ομάδα του να του επιτραπεί να παίζει χρησιμοποιώντας ένα ειδικό αντιπηκτικό που έφευγε από τον οργανισμό μέσα σε περίπου οκτώ ώρες, αλλά το αίτημά του είχε απορριφθεί. Πλέον όμως η ομάδα του Μαϊάμι παρουσιάζεται πολύ πιο διαλλακτική επί του θέματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x