NBA

Επιστρέφει στους Καβαλίερς ο Ντάντεϊ Τζόουνς

Ο Ντάντεϊ Τζόουνς επιστρέφει στο training camp των Καβαλίερς με σκοπό να κερδίσει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα.

Υπέγραψε στο Κλίβελαντ λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στην οποία πρόλαβε να παίξει μόνο ένα παιχνίδι. Βοήθησε τους Καβαλίερς όσο μπορούσε προσφέροντας λύσεις στους τελικούς του ΝΒΑ και κερδίζοντας το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Τον Ιούλιο βρέθηκε χωρίς ομάδα για ακόμα μια φορά στη καριέρα του. Και τώρα επιστρέφει με σκοπό να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ακόμα χρήσιμος.

Ο λόγος για τον 35χρονο πια Ντάντεϊ Τζόουνς, ο οποίος προσπαθεί να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην πολυτάραχη και γεμάτη σκαμπανεβάσματα καριέρα του. Έχοντας αρκετά προβλήματα συμπεριφοράς τα οποία προέρχονται από τον οξύθυμο χαρακτήρα του, δεν έχει καταφέρει να… στεριώσει σε καμία ομάδα. Αποτέλεσμα είναι θεωρείται «γυρολόγος», καθώς έχει αγωνιστεί σε 8 (!) ομάδες του ΝΒΑ και σε 2 της D-League. Oι μέσοι όροι του είναι μικροί καθώς μετρά 5.4 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 0.6 ασσίστ ανά αγώνα στα 12 χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα του «μαγικού κόσμου».

Όντας πολύ στενός φίλος με τον ηγέτη των Καβαλίερς Λεμπρόν Τζέιμς και με «όπλο» την μαχητικότητα και τις λύσεις που έδωσε στους περσινούς τελικούς του ΝΒΑ, ο Ντάντεϊ Τζόουνς θα επιδιώξει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της ομάδας ώστε από την νέα σεζόν να είναι μέλος του ρόστερ των «Ιπποτών» διεκδικώντας έναν ακόμα τίτλο.

Επιμέλεια: Άγγελος Μαλουσάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x