Ελλάδα

Επιθεώρησε το ΟΑΚΑ η FIBA (pic)

Αντιπροσωπεία της FIBA βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σήμερα για επιθεώρηση, προκειμένου να εξετάσει τους χώρους, ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων της ΑΕΚ για το Champions League.

Η ΑΕΚ θα συμμετέχει τελικά στο FIBA Champions League κι έτσι βρέθηκε στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, προκειμένου να επιθεωρήσει τους χώρους.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

«Επιθεώρηση από FIBA

Αντιπροσωπεία της FIBA βρέθηκε σήμερα (01/09) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο επιθεώρησης εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων της ΑΕΚ.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας του Basketball Champions League, Σάκης Κοντός, ο υπεύθυνος Τηλεοπτικής Παραγωγής, Ντάνιελ Ρίντλερ και ένας εκπρόσωπος της TAF Productions ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου, στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες.

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν o υπεύθυνος Λειτουργίας Γηπέδου και Οργάνωσης Αγώνα, Ηλίας Μπόβαλης, ο διευθυντής Τμήματος Μάρκετινγκ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ, Νίνα Αργυροπούλου, ο υπεύθυνος Εταιρικών Πωλήσεων, Αντώνης Παπαντώνης και από το Γραφείο Τύπου ο Αλέξανδρος Κοζαρίδης
».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x