Ευρώπη

Έπος της Γαλατά επί της Φενέρ!

Αυτό θα πει κατάθεση ψυχής! Η Γαλατά των χιλίων προβλημάτων, με τρία να προκύπτουν κατά τη διάρκεια του ματς, νίκησε 70-69 τη Φενέρ στην παράταση και έκανε το 1-1 στη μεταξύ τους σειρά!

Η Γαλατασαράι έχει… ήρωες, όχι απλά παίκτες! Τι κι αν έχει ελλιπέστατο ρόστερ. Τι κι αν έχασε τρεις παίκτες κατά τη διάρκεια του ματς, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν νίκησε 70-69 τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στην παράταση και ισοφάρισε σε 1-1 τη μεταξύ τους σειρά στα playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα, οι Πότσιους, Μίτσοβ και Αρσλάν εγκατέλειψαν το παρκέ, λόγω τραυματισμών, ενώ ο Σινάν Γκιουλέρ χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι, ύστερα από μία σύγκρουση που είχε με τον Νίκο Ζήση!

inner

inner




Παρά τους… σκοπέλους που παρουσιάστηκαν στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, εκείνη είχε την ευκαιρία με τον Νικόλοφ να πάρει το ματς στο τέλος, ωστόσο το σουτ του νεαρού δεν βρήκε το στόχο, με το 63-63 να ήταν το σκορ της κανονικής διάρκειας. Όμως, ούτε στο έξτρα πεντάλεπτο τα παράτησαν οι παίκτες της Γαλατά, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη με το τελικό 70-69!

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Γκιουλέρ, Κάρτερ και Γιανγκ με 20, 17 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ από την ομάδα του Ομπράντοβιτς ξεχώρισαν οι Μπογκντάνοβιτς (13π., 10ριμπ.) και Νεμάνια Μπιέλιτσα (12π., 12ριμπ.), οι οποίοι έκαναν νταμπλ-νταμπλ! Ο Νίκος Ζήσης είχε 4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 32-30, 51-44, 63-63 κ.α., 70-69

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x