Euroleague

Ερτέλ: «Ξέρουμε πώς να νικήσουμε τον Ολυμπιακό, η Φενέρ μπορεί να πάει στο Final 4»

Αρκετά αισιόδοξος τόσο για την Αναντολού Εφές, όσο και για τη Φενέρμπαχτσε και την πρόκρισή τους στο Final Four της Ευρωλίγκας, εμφανίστηκε ο Τόμας Ερτέλ.

Μπορεί οι Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε να μην είναι τα απόλυτα φαβορί στη σειρά των playoffs με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods αντίστοιχα, ωστόσο έχουν σημαντικές πιθανότητες να προκριθούν στο Final Four, σύμφωνα με τον Τόμας Ερτέλ.

«Δυστυχώς είχαμε παίξει πολύ άσχημα στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ και είχαμε χάσει στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, στο ματς του δεύτερου γύρου ήμασταν πολύ καλοί και έτσι πήραμε τη νίκη. Ξέρουμε πώς να νικήσουμε τον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Γάλλος γκαρντ στο τουρκικό πρακτορείο «ΑΑ» και συμπλήρωσε:

«Φυσικά και έχουμε δύσκολο έργο αφού έχουμε μειονέκτημα έδρας. Αλλά, θα κάνουμε τα πάντα για να τους νικήσουμε. Ξέρουμε πως μπορούμε να περάσουμε, αν παλέψουμε».

Στη συνέχεια, ο Τόμας Ερτέλ ερωτήθηκε για τις άλλες δύο τουρκικές ομάδες που συμμετέχουν στα playoffs: «Θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια σ’ αυτή τη φάση. Η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως έχει μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στο Final Four. Και η Νταρουσάφακα έχει κάποιες πιθανότητες να περάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x