Ευρώπη

Ερωτηματικό για Ευρωμπάσκετ ο Γκασόλ!

Στις αρχές Ιουλίου είναι πολύ πιθανό να ανακοινώνει ο Μαρκ Γκασόλ για το να προτίθεται να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Ισπανίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Αινιγματικός ήταν ο Μαρκ Γκασόλ αναφορικά με τη συμμετοχή του στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Ο 30χρονος σέντερ, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι μένει free agent από τους Γκρίζλις, τόνισε πως δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σέρτζιο Σκαριόλο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση θα παίξει η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε περίοδο που ξεκουράζομαι. Στις αρχές Ιουλίου θα ξέρω το τι θα κάνω στην καριέρα μου τα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια και γι’ αυτό η ομάδα που θα επιλέξω θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου», απάντησε αρχικά ο Μαρκ Γκασόλ αναφορικά με τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος σέντερ είπε πως εφόσον αποχωρήσει από τους Γκρίζλις, τότε είναι πολύ πιθανό να επιλέξει να ξεκουραστεί και να μην συμμετάσχει με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Για να καταλήξει: «Δεν ξέρω πότε θα ανακοινωθεί η λίστα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Σέρτζιο Σκαριόλο, αλλά θα έχουμε ένα ραντεβού για να μιλήσουμε».

Μάλιστα, αυτή η είδηση κάθε άλλο παρά ευχάριστη θα ακούγεται στους «φούριας ρόχας», οι οποίοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τους τραυματίες, Ρίκι Ρούμπιο και Χοσέ Καλντερόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x